Vanaf 25 juni komen er weer nieuwe playlisten.

PlaylistenRadio Programma's | No comments

Eeuwig zonde maar kennelijk ging dit vroeger zo…

Tot die tijd werk ik weer op een schip en heb ik een hele slechte internetverbinding. Wel hebben we Wiel van Lierop geïnterviewd en dit is inmiddels gemonteerd. In dit interview van 2 uur voelen we Wiel nader aan de tand hoe hij destijds gekomen is tot 78toerenplaatjes.nl en ook waarom hij er mee is gestopt. We vonden dat toch wel het minste wat we konden doen, een laatste interview als eerbetoon. Ook doe ik het weer anders dan Wiel, die plaatste iedere dag een paar nieuwe liedjes en haalde de eerste nummers uit de lijst weer weg. Ik maak nu gewoon een playlist van 20 nummers en die playlist blijft gewoon bestaan. Of ik het vol kan houden qua tijd om iedere dag 20 nummers erop te zetten, moet nog even bekeken worden en als ik er niet bij kan vanwege mijn werk, dan komt er iedere dag een oude aflevering in dezelfde oud-Hollandsche muziekstijl van mijn radio-collega Mario Zantvoort die dat al ruim 10 jaar doet. Hieronder vindt u de opnamen die inmiddels zijn uitgezonden tijdens het programma De Krochten waar we diverse bijzondere mensen uit de Nederlandse muziek(industrie) voor interviewen, in dit geval Wiel van Lierop.

  1. Interview Wiel van Lierop, 1e uur 59:45
  2. Interview Wiel van Lierop, 2e uur 60:19

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>