Uitzendingen van Mario Zantvoort

Radio Programma's | No comments

Op deze pagina komen de uitzendingen van Mario Zantvoort die voor de Zandvoortse omroep ZFM een radio-programma maakt met o.a. oude 78-toeren platen. Mario is al jaren een radio-collega van mij en maakt 1x per week een één uur durend programma met veel informatie over de artiesten zelf. Zelfs ik leer er nog van. Het idee hier is dat er, als ik werk op een schip een slechte toegang tot internet heb, er elke dag een nieuwe playlist komt met een oude aflevering en ik ben bezig dit in te stellen. Voor zover we hebben kunnen nagaan, zijn we bij de omroep op 1 juli 2009 gestart met het 24-uur per dag opnemen van de uitzendingen en deze te plaatsen op archive.org want deze biedt hiervoor de mogelijkheid. Er is in het verleden door mij al eens bijna een heel jaar bewerkt want in de opnames zitten ook het nieuws, reclame -en informatie-spotjes en die moeten er natuurlijk af zodat er een schoon programma komt. Echter, de registratie van deze bestanden liet te wensen over. Dus van de eerste 25 afleveringen is het de vermoedelijke uitzenddatum. Het programma is op de dinsdag en de zaterdag maar soms ook weer niet vanwege live-uitzendingen en er werd bijna nooit gezegd welke aflevering het was en wat de datum is. Maar goed, vanaf woensdag komt er dagelijks een playlist t/m 25 mei, dan kan ik de andere playlisten weer aanmaken. Overigens begin ik steeds meer kennis te krijgen van internetradio en hoe het werkt dus dat idee is zeker nog niet ten einde, wordt vervolgd!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>